logo-top
button30 Inloggen Registreren
twitterlinkedintwitterlinkedincontactcontactFacetime
Zoeken!

B2Bees » Administratie

Vacatures Administratie

Ben je op zoek naar een nieuwe job als administratie medewerker? Bekijk dan onderstaand onze actuele administratie vacatures

Logo SoftWear
FinanciŽle duizendpoot
Regio: Noord Holland
Branche: Telecom ICT Zakelijke Dienstverlening
Functietype: Administratie
€3000 - €5000 BPM

Logo B2Bees
Medewerker klantenservice
Regio: Noord Holland
Branche:
Functietype: Administratie
Salaris in overleg

Wat is administratie?

Met Administratie bedoelen we bij B2Bees alle functies die onderdeel zijn van het gedeelte van een bedrijf of organisatie dat zich bezig houdt met een registreren, controleren en de financiële afhandeling van processen binnen het bedrijf/ de organisatie.

 

Administratie in de praktijk

Bij “registeren” kan je bijvoorbeeld denken aan de urenregistratie, databasewerk en interne kwaliteitscontrole. De financiële afhandeling van zaken is vaak in handen van afdelingen als de Financiële administratie, crediteurenbeheer, debiteurenbeheer en salarisadministratie. Verder heb je onder andere nog de afdeling Personeelszaken/HR/P&O en personen die zich bezig houden met het de juridische processen binnen een bedrijf/organisatie.

 

Algemene vaardigheden.

Bij dit type functies is natuurlijk vereist dat je geconcentreerd kan werken en weet te focussen. Omdat je bijvoorbeeld onderdeel bent van het controle instrument, werkt met geldstromen, of verantwoordelijk bent voor een juiste registratie binnen een bedrijf wordt verwacht dat je nauwkeurig te werk gaat en een affiniteit met cijfers hebt.

 

Salaris

Afhankelijk van de inhoud en omvang van je takenpakket, alsmede de daarbij horende verantwoordelijkheden wordt het salaris vastgesteld. Er is daarom niet vooraf precies te zeggen in welke salarisschaal je terecht komt.

 

Heb je interesse in een van onze administratie vacatures? Registreer je als kandidaat, vul jouw Profiel zo compleet mogelijk in en solliciteer! Als er passende functies zijn, krijg je daar vanzelf bericht van en kies je zelf of je er voorgesteld wilt worden. Registreren is heel eenvoudig. Klik op de onderstaande button en registreer je. Tot gauw!

 

Registreer als kandidaat

Google+