logo-top
button30 Inloggen Registreren
twitterlinkedintwitterlinkedincontactcontactFacetime
Zoeken!

B2Bees » Buitendienst

Vacatures Buitendienst

Ben je op zoek naar een nieuwe job als buitendienst medewerker, bekijk dan onderstaand onze actuele vacatures.

Logo Schermerhorn & Co
Media Adviseur
Regio: Noord Holland
Branche: Handel
Functietype: Buitendienst
€2200 - €3400 OTE

Wat is Buitendienst?

De naam zegt het al: functies die vallen onder de buitendienst zijn “buiten”.

 

Buiten het kantoor van het bedrijf/de organisatie.

 

Namens het bedrijf/de organisatie bezoek je de buitenwereld; bestaande klanten, leden, leveranciers: allerlei contacten. Maar ook kan het zijn dat je juist -mogelijke- nieuwe contacten bezoekt of ontmoet.

 

Buitendienst in praktijk

Je bent veel onderweg naar of op bezoek bij klanten, mogelijke nieuwe klanten, leden, leveranciers, cliënten etc. Voor de partij die je bezoekt ben je het gezicht van het bedrijf/ de organisatie.

 

Het kan zijn dat je in het kader van sales producten of diensten verkoopt, maar je kan bijvoorbeeld ook als onderhoudsmedewerker of trainer op pad gestuurd worden.

 

Vaardigheden

Zelfstandig, representatief, georganiseerd zijn en in bezit van rijbewijs zijn wel vier hele belangrijke kenmerken van een medewerker buitendienst.

 

Salaris

Een goed vast salaris en mooie randvoorwaarden in de vorm van bijvoorbeeld een bonus of mobiliteitsvergoeding horen vaak bij een functie in de buitendienst.

 

Heb je interesse in een van onze vacatures voor een Binnendienst functie? Registreer je als kandidaat, vul jouw Profiel zo compleet mogelijk in en solliciteer! Als er passende functies zijn, krijg je daar vanzelf bericht van en kies je zelf of je er voorgesteld wilt worden. Registreren is heel eenvoudig. Klik op de onderstaande button en registreer je. Tot gauw!

 

Registreer als kandidaat

Google+