logo-top
button30 Inloggen Registreren
twitterlinkedintwitterlinkedincontactcontactFacetime
Zoeken!

B2Bees » Callcenter

Vacatures Callcenter

Ben je op zoek naar een job in een callcenter ? Bekijk onderstaand onze actuele vacatures. 

Logo Interswitch B.V.
Call-Expert
Regio: Noord Holland
Branche: Telecom ICT Zakelijke Dienstverlening
Functietype: Callcenter
€1500 - €2000 BPM

Wat is een callcenter?

Bij het werken op een callcenter houd je je bezig met het klantcontact. Dit kan op verschillende manieren in verschillende functies. Via verschillende contactkanalen, maar vaak telefonisch.

 

Callcenter in de praktijk

Bij outbound houd je je bezig met het uitgaande contact. Je benadert personen en/of bedrijven proactief. Bijvoorbeeld om diensten of producten onder de aandacht te brengen in het kader van sales, maar ook het werven van nieuwe klanten, leden of donateurs zijn een voorbeeld.  Bij inbound houd je je bezig met het inkomende contact. Bijvoorbeeld het beantwoorden van vragen, afhandelen van klachten, verwerken van storingen, in behandeling nemen van aanmeldingen. Je kan bij een inbound functie taken uitvoeren die vallen onder de zogenaamde frontoffice of backoffice van een bedrijf of organisatie. Je kan telefoniste, receptioniste op afstand of bijvoorbeeld medewerker storingsdienst zijn.

 

Algemene vaardigheden

Omdat de focus in een callcenter ligt op het (klant)contact namens een bedrijf of organisatie en je daarbij een rol als vertegenwoordiger van dat bedrijf/die organisatie ijn hebt zijn een aantal vaardigheden onontbeerlijk. Je moet representatief zijn, klinken en denken. Ook dien je te beschikken over een dienstverlenende instelling. Je moet flexibel zijn in denken en handelen en snel kunnen schakelen. Het werk is vaak heel afwisselend

 

Salaris

Het salaris varieert in verschillende callcenters. Soms wordt er een deel boven het minimumloon betaald, maar vaak meer. Op het moment dat je op onregelmatige tijdstippen werkt komen er nog toeslagen bovenop.

 

Heb je interesse in een van onze vacatures als callcenter medewerker? Registreer je als kandidaat, vul jouw Profiel zo compleet mogelijk in en solliciteer! Als er passende functies zijn, krijg je daar vanzelf bericht van en kies je zelf of je er voorgesteld wilt worden. Registreren is heel eenvoudig. Klik op de onderstaande button en registreer je. Tot gauw!

 

Registreer als kandidaat

Google+