logo-top
button30 Inloggen Registreren
twitterlinkedintwitterlinkedincontactcontactFacetime
Zoeken!

B2Bees » Facilitaire dienstverlening

Vacatures Facilitaire dienstverlening

Ben je op zoek naar een nieuwe job binnen de Facilitaire dienstverlening, bekijk dan onderstaand onze actuele vacatures.

Logo Online-People
Commercieel medewerker binnendienst
Regio: Flevoland
Branche: Handel
Functietype: Facilitaire dienstverlening
€1500 - €2500 BPM

Logo iWriter
.Net Developer
Regio: Nationaal
Branche: Telecom ICT Zakelijke Dienstverlening
Functietype: Facilitaire dienstverlening
Salaris in overleg

Logo Master it
Microsoft SharePoint Specialist...
Regio: Nationaal
Branche: Telecom ICT Zakelijke Dienstverlening
Functietype: Facilitaire dienstverlening
Salaris in overleg

Wat is Facilitaire Dienstverlening?

Onder Facilitaire dienstverlening verstaan we bij b2bees functies die onderdeel uitmaken van het hele mechanisme dat het primaire proces binnen een bedrijf of organisatie ondersteunt. Dus: er voor zorgt dat een bedrijf in het gebouw waar het zit optimale omstandigheden kan creŽren voor medewerkers, klanten en bezoekers.

 

Facilitaire dienstverlening in de praktijk.

Bij facilitaire dienstverlening kan je denken aan heel veel verschillende soorten functies en afdelingen zoals receptionisten, beveiliging, onderhoudsdiensten, logistiek, voorraadbeheer en schoonmaak. Maar ook bijvoorbeeld ook horeca en catering vallen hieronder.

 

Algemene vaardigheden.

Uit de ondersteunende positie die je hebt, vloeit voor dat je een dienstverlenende, alsmede een meedenkende en oplossingsgerichte instelling moet bezitten.

 

Salaris

De vergoeding die iemand, werkzaam in de facilitaire dienstverlening, ontvangt hangt af van de precieze werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Omdat het hier veel verschillende soorten functies betreft is het lastig een algemene indicatie van het salaris te geven.

 

 

Heb je interesse in een van onze vacatures in de facilitaire dienstverlening? Registreer je als kandidaat, vul jouw Profiel zo compleet mogelijk in en solliciteer! Als er passende functies zijn, krijg je daar vanzelf bericht van en kies je zelf of je er voorgesteld wilt worden. Registreren is heel eenvoudig. Klik op de onderstaande button en registreer je. Tot gauw!

 

Registreer als kandidaat

Google+