logo-top
button30 Inloggen Registreren
twitterlinkedintwitterlinkedincontactcontactFacetime
Zoeken!

B2Bees » Leidinggevend

Vacatures Leidinggevend

Ben je op zoek naar een nieuwe job als leidinggevende? Bekijk onderstaand ons actuele vacature aanbod. 

Geen vacatures gevonden

Wat is Leidinggevend?

Bij B2Bees verstaan we onder leidinggevend veel verschillende soorten vacatures.

 

Je kunt bijvoorbeeld denken aan salesmanager, supervisor, teamleider, voorman, hoofd administratieve dienst. De leidinggevende functies komen uit verschillende vakgebieden, denk aan zakelijke dienstverlening, industrie en facilitair.

 

In steden als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag heeft B2Bees regelmatig leidinggevende functies.

 

Leidinggevend in de praktijk

Als leidinggevende houdt je je bezig met het aansturen van een team, het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit. Je zorgt voor rapportages en voert onder andere functioneringsgesprekken. Vaak ben je ook verantwoordelijk voor het aannamebeleid, de planning of bijvoorbeeld inkoop

 

Algemene Vaardigheden

Je bent een geboren leider en kunt anderen motiveren. Je bent zelf het goede voorbeeld. Daarnaast bezit je de kennis en ervaring die nodig is om het beleid van het bedrijf/de organisatie uit te voeren en succesvol te maken zonder daarbij de belangen van het team uit het oog te verliezen.

 

Salaris

Het salaris voor leidinggevende functies bij B2Bees zit in het hogere segment. Vaak is een telefoon en of auto van de zaak onderdeel van de voorwaarden.

 

Heb je interesse in een van onze vacatures als Telesales? Registreer je als kandidaat, vul jouw SocialCV zo compleet mogelijk in en solliciteer! Als er passende functies zijn, krijg je daar vanzelf bericht van en kies je zelf of je er voorgesteld wilt worden. Registreren is heel eenvoudig. Klik op de onderstaande button en registreer je. Tot gauw!

 

Registreer als kandidaat

Google+