logo-top
button30 Inloggen Registreren
twitterlinkedintwitterlinkedincontactcontactFacetime
Zoeken!

B2Bees » Techniek

Techniek vacatures

Af en toe heeft B2Bees techniek vacatures. Onderstaand kun je ons huidige aanbod van de marketing vacatures vinden. 

Logo Interswitch B.V.
Allround ICT Beheerder
Regio: Noord Holland
Branche: Telecom ICT Zakelijke Dienstverlening
Functietype: Techniek
Salaris in overleg

Wat is techniek?

Wat valt er volgens B2Bees onder techniek? Alle functies waarvoor een technisch inzicht en/of technische achtergrond belangrijk is.

Qua vakgebieden kan je hier bijvoorbeeld denken aan Energie, Telecom, en de ICT

 

Vacatures op technisch gebied kunnen zijn voor onder andere procesoperator, monteur, praktijkbegeleider, monteur, installateur en technische helpdesk. Vergeet ook niet de ondersteunende functies binnen de techniek zoals de frontoffice, planner en medewerker magazijn.

 

In steden als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag heeft B2Bees regelmatig technische functies.

 

Techniek in de praktijk

Je bent veelal bezig met het voorkomen of oplossen van storingen door onderhoud, het uitvoeren van projecten of juist ondersteunende werkzaamheden. B2Bees heeft zowel binnendienst- als buitendienstfuncties in de techniek.

 

Vaardigheden

Een technische instelling of achtergrond is belangrijk. Je bent oplossingsgericht en werkt nauwkeurig. Een opleiding met een technische achtergrond is zeker een pré

 

Ben je starter en wil je werkervaring opdoen en leren tegelijk? Of ben je een ervaren vakman en wil je je blijven ontwikkelen? Dan kun je via B2Bees de juiste technische functie vinden.

 

Salaris

 

Een goed vast salaris en mooie randvoorwaarden horen bij een technische functie

 

Heb je interesse in een van onze vacatures op het gebied van Techniek? Registreer je als kandidaat, vul jouw Profiel zo compleet mogelijk in en solliciteer! Als er passende functies zijn, krijg je daar vanzelf bericht van en kies je zelf of je er voorgesteld wilt worden. Registreren is heel eenvoudig. Klik op de onderstaande button en registreer je. Tot gauw!

 

Registreer als kandidaat

Google+