logo-top
button30 Inloggen Registreren
twitterlinkedintwitterlinkedincontactcontactFacetime
Zoeken!

B2Bees » Jouw Profiel

Met één profiel overal solliciteren.

Met je eigen B2Bees profiel kun jij direct solliciteren bij de opdrachtgevers. Je kunt verschillende informatie achterlaten zodat jouw toekomstige werkgever een goed beeld van je krijgt en je dus ook direct uitnodigt voor een persoonlijk gesprek.

 

Profiel inclusief video.
Het gebruik van B2Bees is voor kandidaten helemaal gratis. Het achterlaten van een motivatievideo is erg belangrijk. Hierin kun jij laten zien wie je bent en wat je zoekt. Net als onze opdrachtgevers wil ook jij geen tijd verdoen met solliciteren. Met een compleet profiel geef je duidelijkheid en weet iedereen waar hij/zij aan toe is.

 

SocialCV
Leuk om te weten is, dat je het B2Bees profiel ook kunt mailen naar wie je maar wilt. Met één profiel overal solliciteren: heel makkelijk en zeer efficiënt. Probeer het nu! 
Wij noemen dit het het SocialCV.

 

Macht bij de sollicitant.
Als er een match is met een vacature krijgt een kandidaat een bericht en kan deze besluiten wel of niet te reageren. De opdrachtgevers kunnen niet zoeken in de gegevens van de kandidaten. De macht ligt dus bij de kandidaten, de privacy gegarandeerd.

 

Het Matchprofiel.
Bij het aanmaken van een profiel vult een kandidaat een zogenaamd Matchprofiel in. Op basis hiervan worden de matches met vacatures en werkgevers gemaakt. 

 

Kortom, kandidaat bij B2Bees: zelf controle, een eigen online profiel, geen recruiters, gratis.

 

Direct profiel aanmakenDeel via sociale media:

Google+