logo-top
button30 Inloggen Registreren
twitterlinkedintwitterlinkedincontactcontactFacetime
Zoeken!

B2Bees » Over B2Bees

B2Bees VideoVacatures voor de zakelijke markt en Online profielen

Het werven van personeel kan een tijdrovende bezigheid zijn. Een CV is al lang niet meer voldoende en uiteindelijk gaat het om de persoon.
Past de kandidaat in het team?
Sluit de bedrijfscultuur aan bij de persoonlijkheid van een kandidaat?
Komen de wensen van de kandidaat en de eisen van de vacature overeen?  

 

B2Bees heeft een andere kijk op het werven van nieuwe medewerkers.
B2Bees is er voor bedrijven die regelmatig personeel nodig hebben en dus altijd vindbaar moeten zijn voor werkzoekenden. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze kunt maken. Dit is bij B2Bees mogelijk door meer informatie vooraf over de kandidaat, het bekijken van een video waarin een kandidaat zich voorstelt en een persoonlijke test.

 

De geschikte kandidaat wil ook weten waar hij/zij aan toe is.
Daarom werken wij met VideoVacatures. Een VideoVacature laat een perfect beeld zien van uw organisatie en zorgt voor beter passende reacties. VideoVacatures zijn eenvoudig te delen via Social Media en worden goed gevonden in zoekmachines als Google. Dit zorgt direct voor zichtbaarheid van uw bedrijf en de vacature.

 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.
Door beelden te combineren met de juiste zoek- en vindmethodes op internet vinden de kandidaten niet alleen de vacature, maar hebben ze ook direct een beeld van een organisatie zodat alleen de juiste kandidaten reageren.

 

Matchprofiel.
Het matchprofiel van B2Bees levert tijdswinst, gemak en efficiëntie voor zowel opdrachtgever als kandidaat. Het kan gezien worden als een kort functioneel assessment waarmee bekeken wordt of de voorkeuren van kandidaten en opdrachtgevers overeen komen.

 

Informatie overzichtelijk op een rij.
Als opdrachtgever heeft u bij B2Bees de beschikking over een eigen cockpit. Hier staat alle informatie overzichtelijk bij elkaar: openstaande vacatures, reacties, uitnodigingen, afwijzingen en ingeplande gesprekken.

 

 

Kortom: werven via B2Bees is innovatief, efficiënt, en voordelig.Deel via sociale media:

Google+